Velkommen til Din Bedemand i Vejle

Bedemand Vejle

Leder du efter hjælp fra en erfaren bedemand i Vejle, der kan hjælpe med at tilrettelægge en smuk begravelse eller bisættelse?

Hos Bedemændende® ved vi, det kan være en rigtig svær periode, når man som pårørende har mistet et nært familiemedlem eller en ven.

Netop derfor står vi klar til at yde professionel vejledning og hjælpe med alle aspekter i forbindelse med planlægningen af den værdige afsked.

Som bedemand i Vejle kender vi desuden de lokale rammer, hvilket sætter os i stand til at hjælpe med at opfylde dine ønsker og planlægge et smukt farvel.

✔ Få en god personlig samtale om jeres behov

✔ Få hjælp til koordinering med præst, kirke etc.

✔ Få praktisk hjælp til dødsannonce, gravsten, blomster m.m.

✔ Få hjælp til indberetninger, ansøgning om begravelseshjælp etc.

✔ Få tryghed igennem hele forløbet

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Få den rette hjælp hos vores bedemand i Vejle

Som bedemand i Vejle kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning til planlægning af begravelse eller bisættelse i hele Vejle kommune – og vi følger dig igennem hele processen, så du aldrig står alene under sorgen!

Vi kan hjælpe dig med at tage de store beslutninger, der skal tages i forbindelse med et dødsfald, og vi kan hjælpe dig med at planlægge så lidt eller så meget, som du ønsker.

Du kan med fordel betragte os som din højre hånd, som kan hjælpe i det omfang, du har behov for.

I fællesskab med dig skaber vi en smuk og mindeværdig afsked for din pårørende, så du får de bedste forudsætninger for at sige farvel.

Vi ved, at du sikkert har mange spørgsmålstegn, men den gode nyhed er, at vi er her for at hjælpe dig med at finde ro og tryghed overfor det kommende forløb.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan stå til rådighed for dig.

 

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Rådgivende og udførende bedemand

Din Bedemand Vejle er både prisbevidst, rådgivende og udførende. Vi rådgiver gerne både før, under og efter forløbet i forbindelse med dødsfald, ligesom vi også rådgiver omkring skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje.

Vores vigtigste opgave er, at I som familie får en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.

Vi er her for at hjælpe

Det er svært at miste. Og midt i en fase af sorg kan det være ekstra svært at overskue planlægningen af en bisættelse eller begravelse.

Vi tilbyder derfor et respektfuldt forløb, hvor der er tid til dig og din familie. Afskeden er en psykologisk vigtig del af at heale de sår, der er blevet åbnet af bortgangen. Derfor arbejder vi med stor respekt for alle og går meget op i at oplyse om de forskellige muligheder.

Vi hjælper med at koordinere forløbet – både med personer fra kirken, men også med at assistere ved de praktiske gøremål samt vejledning i forhold til oplysninger myndigheder skal have.

Læs mere om kirker og kirkegårde i Vejle

Vi dækker lokalt

Din bedemand har adresse på Havnegade 13 i Vejle, og vi dækker både små og store kirker i hele området.

Der er her blandt andet tale om kirker i Bredballe, Bredsten, Egtved, Jelling, Jerlev, Skærup, Vinding og mange flere. 

Ved bortgang på sygehuset

Når en person går bort på et hospital, er det normal skik, at den afdøde bliver  liggende på afdelingen, indtil der ikke længere er pårørende til stede. Herefter flytter man den afdøde til sygehusets kapel.

Vejle Sygehus har et kapel, hvor den afdøde kan synges ud og hvor I som familie kan have en mindehøjtidelighed med en præst.

Kapellet er fri for religion og kan således benyttes af personer af alle trosretninger.

Ved bortgang andetsteds

På Nordre Kirkegård er der placeret et kapel – Skovkapellet – som kan benyttes af bedemænd i Vejle. Det blev bygget i 1967, og det er i dag det eneste kapel, der kan anvendes ved begravelser og bisættelser. Kapellet har plads til omtrent 70 personer til højtideligheden, og også dette kapel er indrettet fri for religion, så alle forskellige trosretninger kan benytte sig af det.

Mulighed for hospice i Vejle

Sct. Maria Hospice er stedet for uhelbredeligt syge, hvor helbredende behandling og bedring ikke længere er en mulighed. Hospicet fokuserer ikke på behandling, men på at gøre den sidste tid så god som mulig for den uhelbredelig syge patient.

Hvis du selv har eller hvis én i din familie har et ønske om at komme på hospice i Vejle, så kræver det en henvisning af egen læge eller en læge på sygehuset. Opholdet på hospice er omkostningsfri for patienter og pårørende, idet det betales af regioner og kommuner.