Velkommen til Din Bedemand i Vejle

Telefon: +45 30 48 55 55

Bedemand Vejle og omegn

Din bedemand har adresse på Havnegade 13 i Vejle, og vi dækker både små og store kirker i hele området. Der er her blandt andet tale om kirker i Bredballe, Bredsten, Egtved, Jelling, Jerlev, Skærup, Vinding og mange flere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som bedemand i Vejle kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning til planlægning af begravelse og bisættelse i hele Vejle kommune, og vi følger dig igennem hele processen, så du aldrig står alene under sorgen. Vi kan hjælpe dig med at tage de store beslutninger, der skal tages i forbindelse med et dødsfald, og vi kan hjælpe dig med at planlægge så lidt eller så meget, som du ønsker.

Du kan tænke på os som din højre hånd, og vi kan tage over, når sorgen melder sig. I fællesskab med dig skaber vi en smuk og mindeværdig afsked for din pårørende, så du får de bedste forudsætninger for at sige farvel..

Ved bortgang på sygehuset

Vejle Sygehus har et kapel, hvor den afdøde kan synges ud og hvor I som familie kan have en mindehøjtidelighed med en præst. Kapellet er fri for religion og kan således benyttes af personer af alle trosretninger.

Ved bortgang andetsteds

På Nordre Kirkegård er der placeret et kapel – Skovkapellet – som kan benyttes af bedemænd i Vejle. Det blev bygget i 1967, og det er i dag det eneste kapel, der kan anvendes ved begravelser og bisættelser. Kapellet har plads til omtrent 70 personer til højtideligheden, og også dette kapel er indrettet fri for religion, så alle forskellige trosretninger kan benytte sig af det.

Mulighed for hospice i Vejle

Sct. Maria Hospice er stedet for uhelbredeligt syge, hvor helbredende behandling og bedring ikke længere er en mulighed. Hospicet fokuserer ikke på behandling, men på at gøre den sidste tid så god som mulig for den uhelbredelig syge patient.

Hvis du selv har eller hvis én i din familie har et ønske om at komme på hospice i Vejle, så kræver det en henvisning af egen læge eller en læge på sygehuset. Opholdet på hospice er omkostningsfri for patienter og pårørende, idet det betales af regioner og kommuner.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Rådgivende og udførende bedemand

Din Bedemand Vejle er både prisbevidst, rådgivende og udførende. Vi rådgiver gerne både før, under og efter forløbet i forbindelse med dødsfald, ligesom vi også rådgiver omkring skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje. Vores vigtigste opgave er, at I som familie får en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.