Velkommen til Din Bedemand i Vejle

Telefon: +45 30 48 55 55

Bedemand i Vejle

Din Bedemand Vejle ligger placeret Havnegade 13 i Vejle. Vi dækker alle kirker i Vejle og opland bla. Bredballe kirke, Bredsten Kirke, Brejning Kirke, Egtved Kirke, Engum Kirke, Gauerslund Kirke, Grejsdal Kirke, Grejs Kirke, Gårslev Kirke, Hornstrup Kirke, Hover Kirke, Hvejsel Kirke, Højen Kirke, Ildved Kirke, Jelling Kirke, Jerlev Kirke, Kollerup Kirke, Løget Kirke, Mølholm Kirke, Nørremarkskirken, Sct. Johannes Kirke, Sct. Nicolai Kirke, Skibet Kirke, Skærup Kirke, Smidstrup Kirke, Søndermarkskirken, Vindelev Kirke, Vinding Kirke, Vor Frelsers Kirke, Ødsted Kirke, Øster Starup Kirke.

Kapellet på sygehuset

Når man går bort på Vejle Sygehus, kan Bedemanden også gøre brug af Sygehus Kapellet, hvor der kan synges ud eller have en højtidelighed med præst. Kapellet fremviser ingen synlige tegn på tro, så alle trosretninger kan bruge kapellet.

Gode kølefaciliteter

Som Bedemand i Vejle kan man gøre brug af kølefaciliteterne hvor der kan opbevares kister indtil den dag der skal være højtidelighed.

Det er typisk bedemanden der booker Skovkapellet for de pårørende og sørger for at koordinere alt med præsten. Bedemanden sørger for at flytte blomster efterfølgende til det gravsted, som familien har valgt.

Hospice i Vejle

I Vejle ligger Sct Maria Hospice, hvor man kan blive henvist til af egen læge eller sygehus læge. For at komme på Sct. Maria Hospice skal man have en uhelbredelig sygdom og komplekse symptomer heraf. Når der ikke længere er mulighed for helbredende behandling. Når støtte og pleje ikke længere kan fås af sygehus og hjemmepleje. Og når plejen er baseret på at lindre de gener der er i forbindelse med sygdommen. Og man skal selv have et ønske for at komme på Sct. Maria Hospice i Vejle. Et Hospice ophold betales af regioner og kommuner, og er derfor omkostningsfrit for patienter.

Bedemanden i Vejle har mulighed for at bruge Skovkapellet som er placeret på Nordre Kirkegård. Skovkapellet blev bygget i 1967, som det sidste af 3 kapeller som kan bruges til højtideligheder på by kirkegårdene. I dag er Skovkapellet det eneste der kan anvendes til begravelse/bisættelser grundet sin placering og indretning. Der kan være ca 70 personer samlet til højtidelighed og kapellet er neutral indrettet, så alle trosretninger kan anvende Skovkapellet.

Bedemændene

Begravelse

Claus Madsen
Eksam. Bedemand

bedemand i Grindsted

Charlotte Madsen
Bedemand

bedemand i Grindsted

Jim Christensen
Bedemand

bedemand i Grindsted

Karen Stenger
Bedemand

Rådgivende og udførende bedemand

Din Bedemand Vejle er både prisbevidst, rådgivende og udførende. Vi rådgiver gerne både før, under og efter forløbet i forbindelse med dødsfald, ligesom vi også rådgiver omkring skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje. Vores vigtigste opgave som bedemand er, at I som familie får en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.