Velkommen til Din Bedemand i Svendborg

Bedemand i Svendborg

Din bedemand i Svendborg kan hjælpe med at koordinere alt fra dødsfaldet indtræffer, til højtideligheden er afviklet.

Når et dødsfald rammer familien, kan der opstå en ubehagelig situation, hvor der både skal sørges, men samtidig også skal løses en række praktiske opgaver og arrangeres begravelse eller bisættelse.

Vi ved, at det kan være svært at overskue det hele – og at der kan opstå mange tvivlsspørgsmål i forløbet. Derfor anser vi det for vores vigtigste opgave at hjælpe dig og familiens nære med at træffe de bedste beslutninger og få arrangeret en værdig afsked.

Hos os får du kvalificeret og korrekt rådgivning, baseret på årevis i branchen. Den erfaring betyder, at du kan forvente præcise og klare svar, når du har spørgsmål eller bruge for en til at guide dig.

Vi er til stede året rundt og tager mod dine henvendelser, når du har noget på hjerte. Kontakt os endelig for rådgivning og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Vi er lokalt til stede i Svendborg

Vi dækker kirker som: Bregninge kirke, Brudager kirke, Drejø kirke, Egense kirke, Fredens kirke, Gudbjerg kirke, Gudme kirke, Hesselager kirke, Hundstrup kirke, Kirkeby kirke, Lunde kirke, Lundeborg kirke, Ollerup kirke, Oure kirke, Sankt Jørgens kirke, Sankt Mortens kirke, Sankt Nikolaj kirke, Skårup kirke, Stenstrup kirke, Sørup kirke, Trefoldighedskirken, Tved kirke, Ullebølle kirke, Vejstrup kirke, Vester Skerninge kirke, Vor Frue kirke, Øster Skerninge kirke.

Går man bort på Svendborg sygehus, er det også muligt at have en mindre afsked fra Svendborg sygehus kapel.

Sct. Jørgens kirkegård

Sct. Jørgens kirkegård ligger lige ud til Svendborgsund. Det er en meget traditionel landsby kirkegård lige midt i Svendborg.

Svendborg krematorium

Svendborg krematorium betjener hele det sydfynske område. Der er ca. 1.500 kremeringer hvert år. Krematoriet blev opført i 1932, og renoveret i 2001 og 2012.

Kommunale kirkegårde

Der er 3 kommunale kirkegårde i Svendborg: Assistentens kirkegård, Fredens kirkegård og Sct. Jørgens kirkegård.

Ved Assistentens kirkegård ligger Svendborg krematorium, og der ligger også et stort og smukt kirkegårds kapel, som årligt danner rammen for mange højtideligheder. Der er plads til ca 100 personer i Svendborg Kirkegårdskapel.

Hos din bedemand i Svendborg oplever vi, at der kan være flere grunde til at man som pårørende ønsker at gøre brug af Svendborg kirkegårds kapel. Svendborg sygehus ligger 100 meter fra kapellet, så det kan være en hjælp for nogle familier at kirkegårds kapel og krematorium ligger tæt ved.

En grund til at vælge Svendborg kirkegårds kapel, kan også være at den betjener alle trosretninger i forbindelse med dødsfald.

Sidst men ikke mindst, er der også mulighed for at benytte salen for at tage en sidste afsked på egen hånd, uden en egentlig religiøs handling.

Fredens kirkegård

Fredens kirkegård er lys og åben, og i 2015 blev der etableret en ny urnelund i den nordlige ende.

Selve Fredens kirke ligger mid på kirkegården, og blev oprindeligt bygget som et kapel, men som årene gik, blev der behov for at have en decideret kirke. Fredens kirke blev indviet i 1945, og navnet Fredens kirke opstod da 2. verdenskrig var afsluttet samme år.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Prisbevidst bedemand i Svendborg

Bedemanden i Svendborg tilbyder prisbevidst rådgivning ved dødsfald – både før, under og efter forløbet. Vi kan også hjælpe med rådgivning vedr. skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje. Som bedemand i Svendborg hjælper vi jeres familie med at få en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.