Velkommen til Din Bedemand i Odense

Bedemand i Odense

Gør det sidste farvel smukt og mindeværdigt. Kontakt  din bedemand i Odense for et professionelt og empatisk forløb efter familiens ønsker.

Hos bedemand Fyn hjælper vi dig med at planlægge et respektfuldt og mindeværdigt sidste farvel, samt alt praktisk vedrørende afdødes begravelse.

Vi tilbyder forløb med fuld gennemsigtighed, og netop derfor har vi vores priser synlige på hjemmesiden, samt i vores avisannoncer i de lokale ugeblade.

Du vil opleve, at vi lægger stor vægt på at være den førende bedemand i Odense, ja faktisk hele Danmark. Det betyder naturligvis, du kan forvente et højt serviceniveau og stor professionalisme igennem hele forløbet. Vi tilbyder blandt andet faste, gode priser, så du altid ved, at du er dækket godt ind i forhold til hele forløbet. Det sikrer  tryghed, fordi der er taget hånd om alle væsentlige forhold.

Bedemand Fyn og Din Bedemand i Odense står klar til at hjælpe ved dødsfald og vi træffes alle ugens dage på telefon 30 48 55 55.

Kontakt os endelig for spørgsmål og nærmere information.  

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Faste priser uden overraskelser

Ingen gider ubehagelige økonomiske ’overraskelser’ – slet ikke i en tid, som i forvejen kan være svær.

Derfor tilbyder vi faste pakkepriser, hvor der ikke kommer noget med småt bag på dig. Der er tale om en pakkeløsning hvor de mest basale ting ved et dødsfald indgår, såsom hvidmalet kiste, rustvognskørsel, bedemandens assistance og en metalurne ved bisættelse. Specielle ønsker til kistevalg og urnevalg er altid muligt.

Vi hjælper også gerne med kistepynt, dødsannonce, gravsten m.m., så du er dækket ind hele vejen rundt.

 

Udnyt vores kendskab til Fyn og Odense

Bedemand Fyn hjælper og rådgiver ved dødsfald på hele Øen. Vi har stort lokalt kendskab til højtideligheder og kirkerne i:

Odense, Svendborg, Nyborg, Assens, Bogense, Faaborg, Middelfart, Kerteminde, Aarup, Haarby, Vissenbjerg, Ørbæk, Stenstrup, Vester Skerninge, Gudme, Gudbjerg, Lundeborg, Kirkeby, Tåsinge, Langeland, Kværndrup, Ringe, Ryslinge, Vester Åby, Sørup, Tommerup, Seden, Otterup, Søndersø, Ullerslev, Flødstrup med flere.

På Odense Sygehus OUH kan man også benytte Odense Sygehuskapel, hvis døden er indtruffet på sygehuset.

Det nye Super Sygehus er også på vej i byen, og bliver dermed helt centralt placeret i Danmark.

I Odense SV ligger Hospice Fyn og ved Svendborg NV ligger Hospice Sydfyn.

Kirker og kirkegårde i byen

Du finder den smukke Odense Domkirke centralt placeret i byen. Kirkegårdene bliver drevet af Odense Kommune, som har

I centrum ligger den smukke Odense Domkirke. I Odense er kirkegårdene drevet af kommune og hedder Assistenskirkegården, Dalum Kirkegård, Fredens Kirkegård, Korsløkke Kirkegård, Risingskirkegård og Skovkirkegården, der hedder Skovbegravelsesplads Kohaveskoven.

Skal du bruge et af byens mange kirkegårdsgravsteder, skal du tale med en den lokale kirkegårdsleder, hvilket vi naturligvis kan være behjælpelige med at arrangere.

 

Din bedemand i Odense har service i højsædet

Det kan være en meget personlig sag at arrangere en begravelse eller bisættelse – og det kan være en svær tid at holde styr på det praktiske, fordi man ofte bearbejder sin sorg.

Af samme årsag har vi stor fokus på service og professionalisme – derfor har vi også en top-3 placering på Trustpilot over de bedste bedemænd i Danmark i kategorien ‘begravelse’.

Bedemand Fyn blev startet at Tonni Nilausen som drev Begravelsesforretningen i 4 år. I dag er det Charlotte og Claus Madsen, som driver Bedemand Fyn – samt 8 øvrige begravelsesforretninger.

Vi er en privatejet familiedrevet virksomhed, hvor Charlotte og Claus er den 5. generation af 2 familier, som har drevet bedemandsforretning. Vores ældste begravelsesforretning er helt tilbage fra 1882, hvilket vidner om den dedikation, vi har til erhvervet.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Prisbevidst og rådgivende bedemand i Odense

Din Bedemand i Odense er både rådgivende og prisbevidst. Vi rådgiver både før, under og efter hele forløbet omkring et dødsfald. Vi hjælper også gerne med rådgivning vedr. skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje. Som din bedemand sørger vi gerne for, at Jeres familie får den bedste og mindeværdige afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.

Bedemand i Odense