Velkommen til Din Bedemand i Odense

Telefon: +45 30 48 55 55

Bedemand i Odense

Gør det sidste farvel smukt og mindeværdigt. Kontakt  din bedemand i Odense for et professionelt og empatisk forløb efter familiens ønsker.

Hos Bedemand Fyn vil du opleve, at vi lægger stor vægt på at være den førende bedemand i Odense, ja faktisk hele Danmark.

Det vil du opleve, når vi hjælper dig med at planlægge et respektfuldt og mindeværdigt sidste farvel, samt alt praktisk vedrørende afdødes begravelse.

Vi tilbyder forløb med  fuld gennemsigtighed, og netop derfor har vi vores priser synlige på hjemmesiden, samt i vores avisannoncer i de lokale ugeblade.

 

Faste priser uden overraskelser

Bedemand Fyn har faste ”pakkepriser” uden overraskelser – altså en pakkeløsning hvor de mest basale ting ved et dødsfald indgår, såsom hvidmalet kiste, rustvognskørsel, bedemandens assistance og en metal urne ved bisættelse. Specielle ønsker til kistevalg og urnevalg er altid muligt.

Vi hjælper også gerne med kistepynt, dødsannonce, gravsten med mere.

 

Indgående kendskab til Fyn og Odense

Bedemand Fyn hjælper og rådgiver ved dødsfald på hele Øen. Vi har stort lokalt kendskab til højtideligheder og kirkerne i Odense, Svendborg, Nyborg, Assens, Bogense, Faaborg, Middelfart, Kerteminde, Aarup, Haarby, Vissenbjerg, Ørbæk, Stenstrup, Vester Skerninge, Gudme, Gudbjerg, Lundeborg, Kirkeby, Tåsinge, Langeland, Kværndrup, Ringe, Ryslinge, Vester Åby, Sørup, Tommerup, Seden, Otterup, Søndersø, Ullerslev, Flødstrup med flere.

På Odense Sygehus OUH kan man også benytte Odense Sygehuskapel, hvis døden er indtruffet på sygehuset. Det nye Super Sygehus er også på vej i byen, og bliver dermed helt centralt placeret i Danmark.

I Odense SV ligger Hospice Fyn og ved Svendborg NV ligger Hospice Sydfyn.

 

Kirker og kirkegårde

I centrum ligger den smukke Odense Domkirke. I Odense er kirkegårdene drevet af kommune og hedder Assistens Kirkegård, Dalum Kirkegård, Fredens Kirkegård, Korsløkke Kirkegård, Risingskirkegård og Skovkirkegården, der hedder Skovbegravelsesplads Kohaveskoven.

Der er mange former for kirkegårds gravsteder, og man skal i den forbindelse tale med den lokale kirkegårdsleder.

 

Din bedemand i Odense har service i højsædet

Vi har en top-3 placering på Trustpilot over de bedste bedemænd i Danmark i kategorien ‘begravelse’.

Bedemand Fyn blev startet at Tonni Nilausen som drev Bedemand Fyn i 4 år. I dag driver Charlotte og Claus Madsen Bedemand Fyn og har ligeledes 8 begravelsesforretninger, hvoraf den ældste begravelsesforretning stammer anno 1882.

Vi er privat ejet og familiedrevet gennem generationer. Charlotte og Claus Madsen er 5. generation af 2 familier, der har drevet bedemandsforretning.

Bedemand Fyn og Din Bedemand i Odense står klar til at hjælpe ved dødsfald og vi træffes alle ugens dage på telefon 30 48 55 55.

Kontakt os endelig for spørgsmål og nærmere information.

 

 

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Tina Thomsen

Bedemand

Morten Paulsen

Bedemand

Prisbevidst og rådgivende bedemand i Odense

Din Bedemand i Odense er både rådgivende og prisbevidst. Vi rådgiver både før, under og efter hele forløbet omkring et dødsfald. Vi hjælper også gerne med rådgivning vedr. skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje. Som din bedemand sørger vi gerne for, at Jeres familie får den bedste og mindeværdige afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.

Bedemand i Odense