Velkommen til Din Bedemand i Odense

Telefon: +45 30 48 55 55

Erfaren og empatisk bedemand i Odense

Gør det sidste farvel smukt og mindeværdigt med din bedemand i Odense.

Bedemand Fyn hjælper og rådgiver ved dødsfald på hele Fyn. Vi har stort lokalt kendskab til højtideligheder og kirkerne i Odense, Svendborg, Nyborg, Assens, Bogense, Faaborg, Middelfart, Kerteminde, Aarup, Haarby, Vissenbjerg, Ørbæk, Stenstrup, Vester Skerninge, Gudme, Gudbjerg, Lundeborg, Kirkeby, Tåsinge, Langeland, Kværndrup, Ringe, Ryslinge, Vester Åby, Sørup, Tommerup, Seden, Otterup, Søndersø, Ullerslev, Flødstrup med flere.

På Odense Sygehus OUH kan man også benytte Odense Sygehuskapel hvis man er død på sygehuset. Det nye Super Sygehus er på vej i Odense og bliver dermed helt centralt placeret i Danmark. I Odense SV ligger Hospice Fyn og ved Svendborg NV ligger Hospice Sydfyn.

Faste priser uden overraskelser

Bedemand Fyn har faste ”pakkepriser” uden overraskelser – altså en pakkeløsning hvor de mest basale ting ved et dødsfald indgår såsom hvidmalet kiste, rustvognskørsel, bedemandens assistance og en metal urne ved bisættelse. Specielle ønsker til kiste valg og urne valg er altid muligt. Vi hjælper også gerne med kistepynt, dødsannonce, gravsten med mere.

Fuld gennemsigtighed

Bedemand Fyn ligger stor vægt på at være blandt i førende bedemænd i Danmark med fuld gennemsigtighed, og netop derfor har vi vores priser synlige på hjemmesiden, samt i vores avisannoncer i de lokale ugeblade.

 

Kirker og kirkegårde i Odense

I Odense centrum ligger den smukke Odense Domkirke. I Odense er kirkegårdene drevet af Odense kommune og hedder Assistens Kirkegård, Dalum Kirkegård, Fredens Kirkegård, Korsløkke Kirkegård, Risingskirkegård og Skovkirkegården der hedder Skovbegravelsesplads Kohaveskoven. Der er mange former for kirkegårds gravsteder og man skal i den forbindelse have en snak med den lokale kirkegårdsleder.

God service i højsædet

Vi har en top3 placering på trustpilot over de bedste bedemænd i Danmark i kategorien begravelse. Bedemand Fyn blev startet at Tonni Nilausen som drev Bedemand Fyn i 4 år. I dag driver Charlotte og Claus Madsen Bedemand Fyn og har ligeledes 8 begravelsesforretninger hvoraf den ældste begravelsesforretning stammer anno 1882. Vi er privat ejet og familiedrevet gennem generationer. Charlotte og Claus Madsen er 5. generation af 2 familier der har drevet bedemandsforretning.

Bedemand Fyn og Din Bedemand i Odense står klar til at hjælpe ved dødsfald og vi træffes alle ugens dage på telefon 30 48 55 55.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Tina Thomsen

Bedemand

Morten Paulsen

Bedemand

Prisbevidst og rådgivende bedemand i Odense

Din Bedemand i Odense er både rådgivende og prisbevidst. Vi rådgiver både før, under og efter hele forløbet omkring et dødsfald. Vi hjælper også gerne med rådgivning vedr. skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje. Som din bedemand i Odense sørger vi gerne for, at Jeres familie får den bedste og mindeværdige afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.