Velkommen til Din Bedemand i Herning

Telefon: +45 30 48 55 55

Bedemand i Herning

Din bedemand i Herning hjælper med rådgivning og assistance i HELE Herning Kommune såsom Aulum, Sunds, Vildbjerg, Arnborg, Fasterholt, Feldborg, Gullestrup, Haderup, Hodsager, Høgild, Ildskov, Kibæk, Kølkær, Simmelkær, Sinding, Skarrild, Stakroge, Studsgård, Sønder Felding, Sørvad, Timring, Vind, Ørnhøj med flere ….

Offentlige indberetninger

Som udgangspunkt sørger vi gerne for al kontakt og indberetning til de aktuelle myndigheder: Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

Vi kan også hjælpe Jer med at søge og rådgive om Begravelseshjælp og andre offentlige tilskud.

Kvalificeret rådgivning

Som Bedemænd går vi meget op i at yde en kvalificeret rådgivning, og vi tager gerne samtalen hjemme hos Jer privat i trygge og vante rammer. Vi guider og hjælper Jer igennem forløbet ved dødsfald trin for trin.

Efter vores samtale udfærdiger vi gerne en tjekliste til Jer, så vi sammen er helt sikre på at alt huskes. Samtidig giver det Jer det overblik der skal til, og den indeholder selvfølgelig et komplet udført prisoverslag, så der ikke kommer nogle overraskelser her.

Under samtalen hjælper vi Jer også gerne med at udfærdige en dødsannonce. På den måde kan I med det samme se på vores tablet, om annoncen afspejler det I ønsker. Vi hjælper også gerne til med bestilling af blomster, gravsten m.m., hvis I ønsker det.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Prisbevidst og rådgivende bedemand

Din bedemand i Herning rådgiver både før, under og efter dødsfaldet, og er i øvrigt meget prisbevidst. Rådgivning vedr. skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje, er også gerne noget vi tager op. Som Bedemand i Herning er det vores fornemste opgave, at sørge for at Jeres familie får en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.