Velkommen til Din Bedemand i Assens

Bedemand i Assens

Som Bedemand i Assens ligger vi stor vægt på at møde familien i øjenhøjde og – med stor faglig kompetence – håndtere sorgen og forløbet ved dødsfald.

Der kan være mange nye spørgsmål, hvis du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Og hvad værre er, kan der også være prisfælder! Dem skal du undgå. Det er blandt andet derfor, at vi tilbyder faste priser.

Desuden skal du have styr på den tvivl, som let kan opstå: Skal man have en dødsannonce i avisen? Hvad må man have med sig i kisten? Dette kan være nogle af de spørgsmål, man kunne have. Så ring hellere til os en gang for meget end for lidt.

Bedemanden i Assens på Vestfyn har mange års erfaring og er en privat familiedrevet begravelsesforretning gennem generationer, og vores ældste bedemandsforretning kan spores tilbage til anno 1882.

Bedemand Assens, også kaldet Bedemand Fyn, blev tidligere drevet af Tonni Nilausen, som også har kørt med begravelser til fast pris.

Står du i en situation, hvor du har brug for hjælp fra en professionel bedemand, så kontakt os gerne for rådgivning og et uforpligtigende tilbud. 

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Kirker i Assens

Midt i Assens by ligger den store og smukke Vor Frue Kirke som nærmest bærer præg af en Domkirke. Omkring liggende kirker er Gamtofte Kirke og Baagø Kirke. Ved valg af gravsted på Assens Kirkegård skal man have en snak med kirkegårdslederen på Assens Kirkekontor.

Bedemanden i Assens kommer også i lokalområdet ved Assens såsom Melby, Saltofte, Nyhuse, Sønderby Bjerge, Ebberup, Brydegård, Voldtofte, Snave, Kærum, Grimstrup, Aborg, Gamtofte, Turup, Smejrup, Sandager, Stubberup, Tanderup, Wedellsborg, Sønder Åby, Hygind, Kerte, Skydebjerg, Glamsbjerg, Haarby, Køng, Jordløse med flere. Assens ligger så smukt ud til Lillebælt med Haderslev by ovre på den anden side af bæltet.

Prisbevidst og rådgivende bedemand

Bedemanden i Assens hjælper med dødsfald og vi træffes alle ugens dage. Vi står til rådighed både før, under og efter højtideligheden. Mange udfylder i dag pjecen ”Min sidste Vilje” som kan rekvireres uden omkostninger hos os. Man kan også printe pjecen direkte fra vores hjemmeside www.bedemand-fyn.dk og ønsker man hellere en personlig samtale tager vi gerne en snak omkring hvad der skal ske ved ens egen død og begravelse. Vi træffes alle ugens dage på telefon 30 48 55 55 og yder gratis begravelses-rådgivning inden valg af bedemand.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand