Velkommen til Din Bedemand i Aarhus

Bedemand i Aarhus

Ønsker du en lokal bedemand i Aarhus, som lytter til de efteraldtes ønsker og behov, kender nærområderne og hjælper igennem hele forløbet? 

Som din lokale bedemand i Aarhus kan vi tilbyde dig et forløb med tillid og respekt i højsædet. Vores vigtigste værdi er altid at hjælpe dig med de praktiske forhold, og den rådgivning som sikrer, at du kan give den afdøde et smukt farvel.

For at garantere et klart forløb med fuld tryghed, arbejder vi med faste priser og tilbyder alt vores erfaring til dig, så du får styr på alle detaljer vedrørende bisættelsen eller begravelsen. Vi er med dig fra start til slut, hvor vi i samarbejde får skabt rammerne for en flot afsked, der lever op til den afdødes ønsker og efterlader familien med følelsen af, at der er sagt ordentligt farvel.

Vi ved desuden, at alle personer er unikke, og fortjener en afsked, der passer til dem. Derfor pakker vi dig ikke ind i en færdig løsning, men lytter til de ting, der er vigtige for dig. Traditioner kan sagtens forenes med et personligt præg på højtideligheden, så hele ceremonien føles rigtig.

Kontakt os meget gerne for vejledning og god rådgivning. 

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Vi kender mulighederne i Aarhus

I Aarhus ligger krematoriet på Viborgvej – Vestre Kirkegård, hvor mange højtideligheder ligeledes foregår fra enten Vestre lille kapel eller Vestre store kapel. Krematoriet, Vestre Kirkegård og Nordre Kirkegård bliver håndteret af Aarhus Kommune og er dermed kommunalejet.

Som bedemand i Aarhus er der også mange andre steder end kapellerne man kan benytte sig af, der er mange af byens og forstædernes kirker. Som Danmarks anden største by er mulighederne mange.

Hospice Søholm

Lige udenfor Aarhus, 20 min fra Aarhus centrum og Kunstmuseum Aros, i det naturskønne område ned til Brabrand Sø, ligger Hospice Søholm som for mange kan være et godt sted at tilbringe sin sidste tid, når man er alvorlig syg. På Hospice Søholm er der trygge rammer ud til skov og sø, og man har helt andre ressourcer med personale, end man har på et sygehus. Der vises altid ro, empati, værdighed og så er man i gode trygge hænder af det venlige personale. På Hospice er der egen læge, sygeplejersker, præst, plejere, assistenter og frivillige ”varme hænder”.

Kirker i Aarhus

Aarhus kendetegn er Aarhus Domkirke, og af andre kirker kan nævnes:

Christianskirken Aarhus, Langenæskirken, Skt. Johannes Kirke, Skt. Marcus Kirke, Hasle kirke, Vor Frue Kirke, Sct. Pauls Kirke, Sankt Lucas Kirke, Åbyhøj Kirke, Trige Kirke, Skelager Kirke, Citykirken Aarhus, Skjoldhøj Kirke, Tilst Kirke, Gl. Åby Kirke, Bering Kirke, Viby Kirke, Lisbjerg Kirke, Lystrup Kirke, Ravnsbjerg Kirke, Langenæs Kirke, Mårslet Kirke, Lyngby Kirke, Todbjerg Kirke, Lyseng Kirke, Borum Kirke, Tranbjerg Kirke, Tulstrup Kirke, Vejlby Kirke, Kasted Kirke, Malling Kirke, Gellerup Kirke, Tiset Kirke, Sdr. Årslev Kirke, Sabro Kirke, Elsted Kirke, Skæring Kirke, Egå Kirke, Fredens Kirke Aarhus, Ellevang Kirke, Møllevangs Kirke, Harlev Kirke, Beder Kirke, Holme Kirke, Kolt Kirke, Astrup Kirke, Helligåndskirken, Skelager Kirke, Brabrand Kirke, Skødstrup Kirke, Risskov Kirke med flere.

Har du en særlig tilknytning til en bestemt kirke, så lad os endelig høre om den, så vi kan undersøge dine muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning eller nærmere information.

 

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Prisbevidste og rådgivende bedemænd i Aarhus

Bedemand Aarhus er prisbevidst og vi rådgiver ved dødsfald både før, under og efter forløbet. Rådgivning vedr. skifteformer, begravelseshjælp og min sidste vilje kan vi også være behjælpelige med. Som Bedemand i Aarhus hjælper vi med at I som familie får en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 30 48 55 55, eller bestil os via online bestilling.