Velkommen til DinBedemand - Jylland og Fyn

Bedemand Jylland og Fyn

Jylland og Fyn
Begravelsesforretning

Hos Bedemændene© lægger vi vægt på personlig og professionel rådgivning, som gør det muligt at skabe et smukt farvel. Vi arbejder med stor respekt for de personer og familier, vi hjælper med de praktiske forhold omkring begravelse, bisættelser, borgerlige ceremonier m.m.

For os er det vigtigt, at du bliver guidet og oplever et forløb, hvor du føler dig tryg og i gode hænder. Derfor stiller vi ikke blot alt vores erfaring til rådighed, men tilbyder forløb med faste, gode priser, så du aldrig bliver mødt af økonomiske overraskelser i en i forvejen svær tid.

Som bedemand på Fyn og i Jylland finder du os:

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Det er noget ganske særligt og helt specielt at drive en begravelsesforretning, hvor man møder mennesker, der er bragt i én af livets sværeste faser. Derfor er vi her for at hjælpe.

Netop fordi situationen er svær, uvant og falder på et tidspunkt, hvor sorgen er stor, mener vi, at vi som bedemænd på Fyn og i Jylland har en fornem opgaven bestående af at hjælpe, skabe tryghed og give overblik.

Vi hjælper derfor de efterladte med at finde ud af, hvordan højtideligheden skal afvikles, ligesom vi står til rådighed og hjælper med praktiske opgaver i den hårde tid.

Som professionelle bedemænd arbejder vi ud fra et ønske om at yde kvalificeret hjælp og uomtvistelig kompetent rådgivning ved hver enkelt begravelse.

Vores mål er at hjælpe familien med at tilrettelægge begravelsen i overensstemmelse med både afdødes og familiens ønsker. Alt sammen for at sikre en mindeværdig afsked, der sikrer familie, venner og bekendte et smukt sidste farvel.

Vi arbejder som bedemænd på Fyn, i Region Midtjylland og i Region Syddanmark. Kontakt os endelig for at høre mere.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Min sidste vilje

Her kan man nedfælde ønsker og tanker omkring sin egen død og begravelse.
KLIK på billedet for at læse pjecen.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med udfyldelse, hvorefter en kopi gemmes hos os, og du er sikret dine ønsker og tanker bliver hørt og opfyldt.

Send os en besked

DinBedemand Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.