Velkommen til Din Bedemand i Give

Bedemand i Give

 

Din Bedemand i Give hjælper med rådgivning og assistance i hele Vejle Kommune og Give såsom Thyregod, Sejrup, Kollemorten, Hjortsballe, Hedegaard, Grønbjerg, Ringive, Uhe, Farre, Bøllund, Vonge, Gadbjerg, Lindeballe, Blåhøj, Fasterholt, Ejstrupholm, Gludsted, Nørre Snede og omegn.

Give er for mange Jyllands navle, centralt beliggende i det midtjyske, grænsende op til både Vejle Kommune, Billund Kommune og Ikast-Brande Kommune. Byen hvor DanCake, Vindmøller, Beton-elementfabrikken og stor industri generelt har spirret.

Byen blev til, tilbage i 1100-tallet, hvor der lå en hellig kilde, som Give Kirke blev bygget ved, og siden voksede der en landsby op, hvor jyske hede bønder levede i fortiden.

 

Vi tager os gerne af offentlig indberetning

Vores udgangspunkt er at vi hjælper med al kontakt og indberetninger til diverse myndigheder så som: Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

Begravelseshjælp og andre offentlige tilskud hjælper vi ligeledes med at hjemsøge og rådgive omkring.

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Din Bedemand i Give yder kvalificeret rådgivning

Som din bedemand i Give går vi meget op i at yde en kvalificeret rådgivning for alle i nærområdet, og vi tager gerne samtalen hjemme hos Jer privat – i trygge og vante rammer. Vi guider og hjælper Jer igennem forløbet ved dødsfald trin for trin. Vi hjælper gerne med så meget som I ønsker, og er der ting I hellere selv vil gøre er dette også rigtig fint, så man selv kan være med i forløbet.

Efter samtalen udfærdiger vi en huskeliste/tjekliste til Jer, så vi er sikre på at alt er husket, og det giver Jer samtidig det overblik ,der skal til. Samtidig er det et komplet udført prisoverslag, så I kan regne med en fast pris uden senere overraskelser.

Vi hjælper også gerne med opsætning af dødsannonce under samtalen, og I kan med det samme se annoncen på tablet, inden dødsannoncen indrykkes. Vi tilbyder også hjælp til bestilling af blomster, gravsten, mindesamvær m.m.

Prisbevidst og rådgivende bedemand

Din Bedemand i Give er en prisbevidst bedemand, og vores fornemste opgave er rådgivning i forbindelse med dødsfald. Vi rådgiver under og efter hele forløbet, og aftaler altid med vores kontaktpersoner, hvilke praktiske ting vi står for. Som Bedemand i Give hjælper vi jeres familie med at få en smuk og mindeværdig afsked.

Ring til os i dag på tlf. 75 32 20 33, eller bestil os via online bestilling.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Min sidste vilje

Her kan man nedfælde ønsker og tanker omkring sin egen død og begravelse.
KLIK på billedet for at læse pjecen.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med udfyldelse, hvorefter en kopi gemmes hos os, og du er sikret dine ønsker og tanker bliver hørt og opfyldt.

Send os en besked

Grindsted Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.