Velkommen til Fischers Begravelsesforretning

Telefon: +45 75 36 03 11

Bedemand Kolding

Som professionel bedemand i Kolding hjælper vi dig med at arrangere en smuk og værdig afsked til den person, der har stået dig nær. Vi sikrer et trygt forløb med hjælp til det praktiske.

Hos Fischers Begravelsesforretning er vi din lokale bedemand i Kolding, når du søger professionel hjælp til en værdig afsked. Vi hjælper dig med at arrangere en smuk begravelse eller bisættelse, hvor vi hjælper og rådgiver i forbindelse med alle forhold omkring begravelsen.

✔ Få en god personlig samtale

✔  Få hjælp til koordinering med præst, kirke etc.

✔ Få praktisk hjælp til dødsannonce, gravsten, blomster m.m.

✔ Få hjælp til indberetninger, ansøgning om begravelseshjælp etc.

✔ Forvent et personligt forløb med respekt for dig og dine

 

Det får du hos vores bedemand i Kolding

En god afsked tager afsæt i den afdødes om familiens ønsker. Derfor er vi meget optagede af at lytte til jeres ønsker, når vi tager en personlig dialog om den bisættelse eller begravelse, som skal finde sted.

Vi lægger stor vægt på professionalisme og service, fordi vi ved, du er i en sårbar position, når du har mistet en nær.

Derfor kan du blandt andet forvente en fast ’pakkepris’, hvilket er med til at skabe overblik og klarhed omkring hele forløbet – så der ikke kommer pludselige overraskelser. På den måde er der gennemsigtighed i hele forløbet.

Da vi kender lokallivet i Kolding, hjælper vi dig samtidig med at arrangere samtale med præst og kirke, få indført en dødsannonce i lokalavisen, kan hjælpe med gravsten eller urne samt meget mere.

Vi er der for dig under hele forløbet – altid behjælpelige, så du har ro i maven og kan planlægge det sidste farvel.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Rådgivende og prisbevidst bedemand

Som din bedemand i Kolding, klarer vi gerne alt indenfor rådgivning ved dødsfald. Det være sig både før, under og efter forløbet. Alt sammen til en fornuftig pris. Har I tvivl omkring skifteformer, begravelseshjælp og evt. Min Sidste Vilje, står vi også gerne til rådighed for dette.

Vores ønske er at  jeres familie får en smuk og mindeværdig afsked med jeres kære.

Ring til os i dag på tlf. 75 36 03 11, eller bestil os via online bestilling.

Læs mere om kirker og kirkegårde i Kolding

Dækker Kolding sygehus

Når man går bort på Kolding sygehus, har man også mulighed for at bruge Kolding sygehuskapel til en større eller mindre højtidelighed. Man kan have en højtidelighed med præsten, eller hvis man ikke var medlem af Folkekirken, er det evt bedemanden der afholder den højtidelighed som de pårørende ønsker.

Kapellet på Kolding sygehus bærer ikke præg af synlige tegn på tro, så kapellet kan derfor bruges til alle trosretninger.

Bedemanden i Kolding dækker alle kirker der hører ind under Kolding Kommune:

Aller Kirke, Almind Kirke, Bramdrup Kirke, Brændkjærkirken, Dalby Kirke, Eltang Kirke, Frørup Kirke, Harte Kirke, Hejls Kirke, Hjarup Kirke, Jordrup Kirke, Kristkirken, Lejrskov Kirke, Nørre Bjert Kirke, Sankt Nicolai Kirke, Seest Kirke, Simon Peters Kirke, Skanderup Kirke, Stepping Kirke, Sønder Bjert Kirke, Sønder Stenderup Kirke, Sønder Vilstrup Kirke, Taps Kirke, Tyrstrup Kirke, Vamdrup Kirke, Vejstrup Kirke, Vester Nebel Kirke, Viuf Kirke, Vonsild Kirke og Ødis Kirke.

Den Gamle Kirkegård og Kapel

I Kolding kan man benytte sig af Den Gamle kirkegård og kapel. Det er den ældste kirkegård der findes i Kolding, og det var en blot 17-årig pige der blev begravet der som den første i 1806. Hendes gravsted findes stadig på kirkegården. I kapellet er der plads til ca. 65 personer.

Nordre Kirkegård

Mange vælger også at bruge Nordre kirkegårds Kirkesal, hvor der er plads til ca 200 personer.

Det kan for nogen pårørende være praktisk at afholde ceremonien lige præcis der, hvis afdøde skal jordbegraves på Nordre kirkegård.

Er det en bisættelse (kremering) fra en kirke, og urnen skal nedsættes på Nordre kirkegård, tilbyder bedemanden at flytte blomsterne fra kirken ud til kirkegården efter højtideligheden.

Søndre Kirkegård

Man kan også benytte sig af Søndre kirkegårds kapel, hvor der er plads til ca 150 personer.

I 1932 opførte man et krematorium, som frem til 1964 blev drevet af Dansk Ligbrændingsforening, men hvor driften herefter overgik til Koldings kirkegårde.

Krematoriet blev dog helt nedlagt i 1999, hvor et nyt fælleskrematorium blev indviet, og er placeret nord for Kolding by. Det er opført og drevet af sognene i Fredericia og Kolding provstier.

Når det er en bisættelse (kremering) det drejer sig om, vil bedemanden i Kolding kører til fælles krematoriet i Kolding.