Velkommen til Smukbegravelse.dk

Telefon: +45 75 36 03 11

Bedemand Brørup

Begravelsesforretning i Brørup

Mød din lokale bedemand i Brørup. Vi konsulterer og rådgiver i alt omkring planlæggelse af begravelser og bisættelser.

-Vi sørger for, at du kan føle dig tryg samtidig med, at vi hjælper dig med at skabe et overblik i en svær tid.

At miste en nær ven eller et familiemedlem er noget af det sværeste, vi bliver udsat for igennem livet.

Desværre vil der altid være praktiske gøremål, i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, som der skal arrangeres.

Som din bedemand i Brørup er vi glade for at kunne tilbyde vores hjælp i en nok uoverskuelig tid. Vi rådgiver og hjælper dig trygt igennem processen, så du ikke står alene med planlægningen.

Fordelen ved at vælge en lokal bedemand er, at du møder en fagperson, der er stedkendt i området, og som derfor er vant til at samarbejde med byens kirker, avis og osv.

Du kan derfor føle dig tryg i at vide, du får bedemand, som kan hjælpe dig og dine igennem forløbet med stor professionalisme og kendskab til nærområdet.

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Giv et smukt farvel

Alle fortjener en værdig afsked med den, de har mistet. Vi gør alt for at imødekomme jeres ønsker, så vi sammen kan sætte de bedste rammer for, at I kan give jeres sidste farvel på en reel og nærværende måde.

Vi sætter en stor dyd i at rådgive efter vores kunders ønsker. Vi ved, at man kun får én mulighed for at planlægge begravelsen eller bisættelsen – og derfor skal det selvfølgelig arrangeres, som I har brug for, for at kunne tage ordentlig afsked.

Som bedemand i Vamdrup og Brørup er vi meget fleksible og tilbyder derfor både samtaler hos dig, ved den afdøde eller på vores kontor – det vigtigste er, at det skal føles rigtigt for jer.

I vores samtaler snakker vi sammen om den afdøde og finder frem til, hvordan vi på bedst mulig vis kan sige farvel med manér.

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe et ordentlig rum for de efterladte og mindes deres mistede. Derfor tager vi hånd om hele begravelsens eller bisættelsens tilrettelæggelse.

Se lokale kirker her

Johanneskirken 

 

– Er opført i 1925 -26 som en såkaldt filialkirke til Brørup gl. kirke. Kirken er tegnet af Rolf Schroeder.

Johanneskirken har et særligt smukt alter, som har en virkelig flot udsmykning bestående af et kors forgyldt af påskemorgensolens stråler. I midten ser man et Jesusmonogram.

Alteret fortæller meget om liv og død grundet både korsets tegn og stråler fra påskemorgens solstråler. Derfor harmonerer det smukt med en prædiken til begravelser. 

Brørup gl. Kirke

Brørup gl. Kirke er i sin oprindelige form meget gammel, da trækirker stammer ca. år  fra 900, og man i kirken har fundet både spor fra stolpehuller samt enkelte planker. 

Kirkens nuværende form har dog gennemgået en omfattende restaurering, og er en behagelig og charmerende kirke. 

 

Om lokalbyen

Brørup er en stationsby i Sydjylland. Byen er en forholdsvis ny bebyggelse, der i dag har omkring 4.500 indbyggere.

I 1880 boede der bare 53 personer, men takket være bebyggelse og betegnelse som stationsby, var der i 1901 ca. 500 personer i byen.

Byen er en del af Vejen Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Bedemand Esbjerg

Min sidste vilje

Her kan man nedfælde ønsker og tanker omkring sin egen død og begravelse.
KLIK på billedet for at læse pjecen.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med udfyldelse, hvorefter en kopi gemmes hos os, og du er sikret dine ønsker og tanker bliver hørt og opfyldt.

Send os en besked

Esbjerg Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Det får du hjælp til

Som bedemand i Brørup kan vi hjælpe med alle aspekter til planlæggelse af begravelse eller bisættelse. Som bedemand i Brørup kan vi hjælpe med alle aspekter til planlæggelse af begravelse eller bisættelse.

Vi udfører vores opgaver med den største omhu og respekt, så vi kan tilrettelægge en afsked, der giver mening og som passer til afdøde og familiens behov.Vi hjælper med alle praktisk gøremål vedrørende begravelse og bisættelse, f.eks.:

  • Anmeldelse af dødsfald til myndighederne
  • Indrykning af dødsannonce og evt. Efterfølgende takkeannonce
  • Arrangering af aftale med præst, krematorium og kirkegård
  • Bestilling af blomster
  • Klargørelse af gravsten
  • Og meget, meget mere …

Vi tilbyder desuden også gerne at indberette dødsfaldet til diverse myndigheder, som f.eks. Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Skifteretten osv.

Du får selvfølgelig også hjælp med at søge til tilskud om begravelseshjælp og andre offentlige tilskud.

Derudover giver vi dig naturligvis et prisoverslag, så du har det fulde overblik over udgifterne – både til os som bedemænd, men også til andre medfølgende udgifter som stenhugger, blomsterhandler m.m. Det vigtigste for os er, at du bliver tilbudt en hjælpende hånd og et godt overblik i en hård tid.

Har du brug for vores hjælp?
Tøv ikke – kontakt din bedemand i Brørup og hør nærmere om rådgivning og information om begravelse eller bisættelse

Ring til os på tlf. +45 75 36 03 11 eller skriv på kontakt@dinbedemand.net – så vender vi tilbage hurtigst muligt.