Velkommen til Din Bedemand i Varde

Bedemand i Varde

Bedemand Varde – har stor erfaring i håndtering af dødsfald i og omkring Varde. Vi driver ligeledes Grindsted og Billund Begravelsesforretning, og ikke så langt fra Varde har vi Esbjerg Begravelsesforretning på Tarphagevej 36.

Vi sørger for at afdøde hurtigst muligt føres i kapel og kommer på køl. Ved Østerlund Kirkesal er der kølerum. Bedemanden i Varde tilbyder også at synge afdøde ud fra hjemmet som er en gammel vestjysk tradition. Herefter føres afdøde i kapel med eller uden følge ved rustvognskørsel. Ægtefælle til afdøde eller en af børnene tilbydes at køre med i rustvognen evt. forbi afdødes fødehjem eller hvad ønsket måtte være.

Kirker i Varde

I Varde by har vi byens 3 kirkegårde, Arnbjerg Kirkegård, Den gamle Kirkegård Varde og Østerlund Kirkegård. Varde Kirke også kaldet Sct. Jacobi Kirke ligger lige i centrum af Varde by inde på Kirkepladsen. Østerlund og Arnbjerg ligger placeret ude på Lundvej. Andre Kirker i Varde kommune er Agerbæk kirke, Alslev kirke, Ansager kirke, Bejsnap kirke, Billum kirke, Fåborg kirke, Børsmose kirke, Grimstrup kirke, Henne kirke, Ho kirke, Hodde kirke, Horne kirke, Janderup kirke, Kvong kirke, Lunde kirke, Lydum kirke, Lønne kirke, Mosevrå kirke, Næsbjerg kirke, Nørre Nebel kirke, Oksby kirke, Outrup kirke, Rousthøje kirke, Skovlund kirke, Strellev kirke, Thorstrup kirke, Tistrup kirke, Vester Starup kirke, Ål kirke i Oksbøl, Årre kirke og Øse kirke.

Bedemændene fra Smukbegravelse.dk

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Prisbevidst og rådgivende bedemand

Charlotte og Claus Madsen driver Bedemand Varde og Claus har fødeby i Varde Kommune i Vester Starup. I Starup ligger Helle Plejecenter som er en af kommunens store plejecentre. Vores ældste begravelsesforretning stammer tilbage anno 1882 så vi værner i dag stadig om den gamle begravelseskultur og skikke. Kontakt Bedemand Varde ved dødsfald eller bare generelle spørgsmål omkring hvad der skal ske på den sidste rejse. Vi træffes altid på telefonen, og ellers kører vi gerne til dig for en snak omkring livet og døden.

Ring til os i dag på tlf. 75 15 21 51, eller bestil os via online bestilling.