Velkommen til DinBedemand.net - Jylland & Fyn Begravelsesforretning

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand

Som begravelsesforretning har vi altid haft et ønske om ved hver enkelt begravelse at yde kvalificeret og professionel hjælp og vejledning. Vi ønsker at medvirke til at tilrettelægge begravelsen i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker

Det står vi for

At skulle drive en begravelsesforretning, hvor man står overfor mennesker, som er bragt i én af livets sværeste faser, er helt speciel. Som bedemænd mener vi, at vores fornemmeste opgave ligger i, sammen med de efterladte, at få overblik over, hvorledes forløbet omkring højtideligheden skal afvikles og ligeledes sammen med de pårørende at være med til at løse alle de praktiske opgaver.

Hvert enkelt dødsfald er “unikt”, og derfor mener vi også, at det er af største betydning, at højtideligheden tilrettelægges på en måde, som er rigtig for de efterladte, og at det som hovedregel er i overensstemmelse med afdødes holdninger. På den måde håber vi at kunne bidrage til, at der bliver givet plads til tanker og følelser og til at bearbejde sorgen og savnet ordentligt.

Anmeldelser

“Charlotte og Claus Madsen har været til stor hjælp i forbindelse med bisættelse. De udviser respekt, ro, tålmodighed og kommer professionelt igennem alle beslutninger der skal træffes. Samt sikrer koordinering mellem kirke og restaurant samt senere mellem graver og stenhuggeren. Og mindst lige så vigtigt sørger for alle papirerne og samling til skifteretten.
Stor tak til jer begge”

“Super god service med meget rare mennesker, som er rare at snakke med og gode til at hjælpe en igennem det hele, også hvis man er i det mindste tvivl om noget som helst, får man også hjælp der. Kan varmt anbefales”

“På familiens vegne vil jeg gerne sige tak for en professional og indlevende hjælp i forbindelse med min mors begravelse. Alt gik som planlagt, og Claus Madsen havde den helt rigtige kombination af indlevelse og professionelt overblik. Og en virkelig flot rustvogn! “

DinBedemand - Jylland og Fyn
Telefon: +45 30 48 55 55 - Email: kontakt@dinbedemand.net