Velkommen til DinBedemand.net - Jylland & Fyn Begravelsesforretning

CO2 bevidste BEDEMÆND

– det grønne valg…

Hos BEDEMÆNDENE er vi meget bevidste omkring miljøet og de valg og varer, som vi tilbyder vores pårørende. Det er en tillidssag at blive udvalgt som bedemand og stå for livets sidste rejse. Et langt liv er levet, og pludselig står man ved livets endevej, og alle livets oplevelser bliver pludselig til minder.

Vores tanker går på, at vi skal passe på miljøet og for vores næste generationer som børn, børnebørn, oldebørn og vores tipoldebørn.

 

Med denne tillid følger også ansvaret for at være miljøbevidste i disse årtier, hvor vi netop står overfor at gøre en forskel for klimaet og miljøet.

Når man står i ét af livets sværeste øjeblikke, er det måske ikke lige miljøvalg man i første omgang er bevidst omkring, da man jo har sorgen at forholde sig til. Dog ser vi som BEDEMÆNDENE at mange trods alt alligevel er meget miljøbevidste, også når det gælder “Den Sidste Rejse” Det er vi meget bevidste om, og har taget vores tankevalg og miljøhensyn.

Vi har lagt vægt på følgende “grønne valg” som gør den sidste rejse så miljøbevidst som muligt:

  • Vi køber kisterne helt lokalt så transportvejen dermed reduceres
  • Alle vores kister er godkendte og der stilles store krav til både maling, lak og metalforbruget i kisterne
  • Vi kører i DK´s nyeste rustvogne som trods alt udlukker mindst CO2
  • Vores rustvogne vaskes HVER GANG af bedemanden selv for et reduceret vand- og EL forbrug, og uden brug af sæbe eller kemikalier
  • 99 % af vores solgte urner er biologiske og nedbrydelige i miljøfarver
  • Vi har i vores begravelsesforretninger ingen “restprodukter” vi makulerer vores printerpapir og aftager faktisk naturprodukter som pap/ papir og træuld fra andre lokale firmaer og polstrer derfor selv vores kister som det “grønne valg” -Recycling Company
  • Plastik er IKKE eksisterende i vores forretninger, vi bruger i stedet oliepapir og genbrugspap
  • Al kommunikation internt foregår idag elektronisk med Kirkeministeriet, Præster, Gravere, Kirketjenere, Blomsterhandlere, Stenhuggere og øvrige samarbejdspartnere. Dermed mindre papir, blæk, postgang og porto.
  • Vi opkræver derfor INGEN miljøsafgift, da vi som begravelsesforretning tager ansvar for miljøet på dine vegne…

De grønneste og mest miljøbevidste valg foretages med hjertet af

– BEDEMÆNDENE®

DinBedemand - Jylland og Fyn
Telefon: +45 30 48 55 55 - Email: kontakt@dinbedemand.net