Velkommen til Bedemand Bente Kirkegaards eftf.

Telefon: +45 4082 9442

Din bedemand i Ribe

Bente Kirkegaards eftf. hjælper med det sidste farvel

Bedemand Bente Kirkegaards eftf. hjælper dig med alle forhold omkring planlægningen af begravelse eller bisættelse i Ribe samt ved Skærbæk og Rødding.

Vores værdier indebærer, at du får sagt et smukt sidste farvel til din kære – som får en personliggjort afsked i en smuk ceremoni.

Du vil opleve, at vi lægger stor vægt på tryghed og kompetent rådgivning, i et forløb, som er til for at guide dig og sikre ro i maven i en svær tid.

Det kan vi hjælpe med

Netop fordi du med stor sandsynlighed befinder dig i en svær tid, står vi til rådighed inden for de rammer, du har behov for.

Som din lokale bedemand i Ribe kan vi håndtere hele forløbet på dine vegne eller i det omfang, du har brug for. Skal begravelsen eller bisættelsen finde sted i folkekirken, kan du tale med præsten eller have dine samtaler med os. Vi hjælper naturligvis med at koordinere med graver og kordegn, så de formelle omstændigheder forløber gnidningsfrit, mens du blot fokuserer på de forhold, du ønsker at være inde over.

Af mere praktisk ting kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Kørsel med rustvogn
  • Valg af gravsten, mindesten eller urne
  • Hjælp til bestilling af blomster, kranse m.m.
  • Hjælp til at få dødsannonce / taksigelse i lokalavisen
  • Dokumentation til begravelsesmyndigheder samt ansøgning(er) om begravelseshjælp.

Vi hjælper desuden med gennemgang af ’Min Sidste Vilje’

Bente Kirkegaards eftf. - din bedemand i Ribe
Bedemand Esbjerg

Min sidste vilje

Her kan man nedfælde ønsker og tanker omkring sin egen død og begravelse.
KLIK på billedet for at læse pjecen.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med udfyldelse, hvorefter en kopi gemmes hos os, og du er sikret dine ønsker og tanker bliver hørt og opfyldt.

Send os en besked

Bente Kirkegaards eftf. Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Vi hjælper med at planlægge Min Sidste Vilje

Min Sidste Vilje er et dokument, der angiver afdødes egne ønsker til sin begravelse eller bisættelse. I dette dokument kan der være angivet, om afdøde har ønsker om, hvad der skal ske med legemet, hvor man vil begraves, om man vil begraves i noget særligt tøj, om man har ønsker til sange og salmer etc.

Min Sidste Vilje tjener to formål, da dokumentet sikrer, at den afdøde får en afsked efter egne ønsker, men også at familien ikke står tilbage med uvished i forhold til planlægningen.

Hos Bente Kirkegaards eftf. hjælper vi både med at registrere Min Sidste Vilje, hvilket kan være både skriftligt eller mundtligt, og gøre dokumentet officielt. Vi gemmer dokumentet i vores centralregister og sørger for, at familien også får en kopi.

Min Sidste Vilje er din sikkerhed for, at ønsker bliver respekteret og at pårørende ikke står med svære valg forud for begravelsen eller bisættelsen.

NB! Du kan hente Min Sidste vilje her fra siden ved at klikke på billedet. For spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Professionalisme og lokalt nærvær

Som bedemand i Ribe har vi har et mangeårigt kendskab til lokalområdet. Vi kan derfor løse alle opgaver, der er forbundet med allerede nævnte eksempler, som f.eks. at tale med præst, avis, gravhugger m.m.

Det er med til at sikre en proces uden uforudsete hændelser, så du som pårørende oplever et meget professionelt forløb.

Forløbet handler dog ikke kun om de praktiske omkringværende rammer, men også respekt, god dialog og forståelse. Vi lægger af samme årsag stor vægt på at garantere personlig tryghed og udvise den største forståelse for situationen.

Forvent derfor et personligt og professionelt forløb, hvor vi hjælper med at tilrettelægge en værdig afsked og et smukt farvel, der respekterer familiens og den afdødes ønsker.

Kontakt os på tlf. +45 40 82 94 42 eller e-mail kontakt@dinbedemand.net – du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi hurtigt retur.

Bedemændene

Claus Madsen

Eksam. Bedemand

Charlotte Madsen

Bedemand

Jim Christensen

Bedemand

Flemming Brorsbøl

Bedemand

Anton Schmidt

Bedemand